Wij zoeken

Pand en Locatie

We zijn op zoek naar een locatie en/of te renoveren pand in een groene omgeving. Dat kan een reconversie zijn van een pand dat initieel een andere bestemming/doel had, of een (al dan niet grondig) te renoveren gebouw of boerderij. Hiervoor willen we bv. ook graag samenwerken met een gemeente / organisatie / vzw die een gebouw of locatie ter beschikking wil stellen of laten opwaarderen, enz.

Financiële steun

Alle giften en schenkingen zijn bijzonder. Je kan storten op de rekening van EcoViva: BE11 0689 4257 0548.

Je kan ook de opbrengst van een bestaand evenement (kerstmarkt, eetfestijn, gesponsorde loop, …) of een deel ervan schenken aan EcoViva. Of zelfs een evenement organiseren voor onze vzw. Of je feest (verjaardag, huwelijk, …) in het teken van EcoViva stellen waarbij (een deel van) de opbrengst zou worden gedoneerd aan het project. Neem bij voorstellen of vragen gerust contact met ons op: info@ecoviva.be.

Vrijwilligers

Ook jij zal je kunnen inzetten voor EcoViva. Wij zoeken positieve en geduldig ingestelde personen die de handen uit de mouwen willen steken: mee renoveren (bouwen), gasten vervoeren, poetsen, klussen, tuinieren, enz.

Promosteun

Like en deel onze Facebook-pagina of maak op een andere manier promo voor EcoViva: hoe groter ons netwerk, hoe meer we kunnen samenwerken en mensen bereiken.

Tips en Suggesties

Alle (andere) tips en suggesties i.v.m. locaties, ondersteuning, samenwerking, promo en dergelijke meer zijn van harte welkom.

Aanleiding

Niet zomaar een aanvulling van het aanbod leef- en zorgprojecten maar een verrijking.